Witte wijn

, Wilfred
23-8-2018, 17:37 uur

Ik heb een vraag. Sinds kort ben ik wijn gaan maken en de eerst zit nu in de fles. Nu wil ik witte wijn maken van witte druiven. Ik lees overal dat ik gelijk de schilletjes moet scheiden van de most in tegenstelling tot rode wijn. Is het verstandis om gelijk de schillen van de witte druif weg te halen of geeft het juist meer smaak om de schillen erin te laten. En als laatste kan ik een zelfde recept aan houden voor witte wijn als voor rode wijn?

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Wilfred
terug

Reageer


Het bericht waarop je wilt reageren:



Onderwerp (verplicht, typ het onderwerp van je reactie in):


Bericht (verplicht, maximaal 5000 tekens):


Naam (verplicht):


E-mail (als je dit invult kunnen mensen rechtstreeks op je reageren, maar je e-mailadres komt niet op de site te staan):


Laat het mij via email weten, als er een reactie wordt gepost bij dit onderwerp.
Laat het mij altijd via email weten, als er in dit forum geschreven wordt.
Ik ontvang graag aanbiedingen en nieuws over wijnen, plaats mij op de mailinglijst van het Wijnforum

  


terug